view:27677 Last Update: 2023-10-8
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 50.
لیلی گلچین, افشین توکلی زانیانی, وحیده قهرمانپور, سهیلا زرین قلمی Effect of Deficit Irrigation and Sowing Date on Physicochemical Characteristics, Seed Yield, and Oil Content of Safflower Cultivars علوم گیاهان زراعی ایران= شماره 4 (1402/10/01) صفحات 47-60
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 49.
Roshanak Zolghadri khanaposhtani, Soheila Zaringhalami, Simin Hagh Nazari Effect of Rice Bran Protein Isolate (RBPI) Addition on the Sponge Cake Qualitative and Bioactive Properties JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue Volume 2023, Article ID 305385 (2023-08-05) PP. 1-8
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 48.
AZIN NAZARI, Soheila Zaringhalami, - - Influence of germinated black cumin (Nigella sativa L.) seeds extract on the physicochemical, antioxidant, antidiabetic and sensory properties of yogurt Food Bioscience Issue https://doi.org/10.1016/j.fbio (2023-06-15) PP. 1-25
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 47.
Mahdiyeh Shiehnejad, Soheila Zaringhalami, - - Optimization of Microwave-Assisted Extraction of Mucilage from Ocimum basilicum var. album (L.) Seed JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue https://doi.org/10.1155/2023/5 (2023-05-05) PP. 1-15
|
علمی-پژوهشی Scopus | 46.
Seyyedeh zahra Seyyed mohammadifard, Soheila Zaringhalami, Zandi Mohsen, Maryam pakpoour Fortification of yogurt with encapsulated chia seed oil and mucilage: optimization and evaluation of physicochemical and rheological properties Journal of food science and technology Issue 20)134( (2023-04-07) PP. 171-191
|
علمی-پژوهشی Scopus | 45.
Seyyedeh zahra Seyyed mohammadifard, Soheila Zaringhalami, Zandi Mohsen, Maryam pakpoour Influence of the mucilage and chia seed (Salvia hispanic a L.) oil addition on the physicochemical and sensory properties of yoghurt during storage time Journal of food science and technology Issue 19)132( (2023-03-01) PP. 237-249
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 44.
Arman Nadri, Soheila Zaringhalami Effect of wheat flour fortification with sesame flour on properties of Sangak and Barbari flour, dough and bread پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 5 (18) (2023-01-20) PP. 711-723
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 43.
Vida Tareh, Soheila Zaringhalami, ALI GANJLOO Optimization of amaranth flour, whey protein powder, and xanthan gum levels in the development of gluten-free Barbari bread using response surface methodology JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 46(8) (2022-06-09) PP. 1-9
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 42.
الهه زنگنه, سهیلا زرین قلمی , رقیه همتی Application of quinoa flour in sourdough fermented with Lactobacillus plantarum and evaluation of its effect on the qualitative and nutritional characteristics of Lavash میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند شماره 7(1) (1400/04/01) صفحات 73-88
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 41.
سمانه نبی لو, هوشنگ نیکوپور, سهیلا زرین قلمی Investigation of antioxidant and antibacterial characteristics of Hawthorn's (Crataegus monogyna) wood ethanol and acetone extracts میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند شماره 6(3) (1399/09/24) صفحات 53-62
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 40.
Soheila Zaringhalami, ALI GANJLOO, Zohreh mokhtari nasrabadi Optimization xanthan gum, Roselle seed and egg white powders levels based on textural and sensory properties of gluten-free rice bread JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE Issue 58 (2020-09-01) PP. 1124-1131
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 39.
ساناز ابراهیمی جم, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو Quinoa– based gluten– free fermented beverage Production using probiotic bacteria پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 1 (29) (1398/03/10) صفحات 27-42
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 38.
مهرداد موذنی, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو Effect of barbari dough enrichment with quinoa whole flour on farinograph characteristics and bread quality پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 28(4) (1397/10/25) صفحات 103-112
|
علمی-پژوهشی معتبر | 37.
علی ایزدی کندازی, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو Effect of probiotic bacteria type and honey addition on qualitative and sensory characteristics and probiotic viability in rice -based functional fermented beverage میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند شماره 4 (1397/10/10) صفحات 29-40
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 36.
عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی Effect of soaking pretreatment on kinetics of total phenolic compound extraction from Eryngium Caucasicum Trautv leaves using ultrasound waves پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 28-3 (1397/07/23) صفحات 169-181
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 35.
ALI GANJLOO, MANDANA BIMAKR, Soheila Zaringhalami, Maryam jalili safarian, Masoud Ghorbani Moisture-dependent physical properties of green peas (Pisum sativum L.) International Food Research Journal Issue 25 (2018-07-11) PP. 1246-1252
|
علمی-پژوهشی معتبر | 34.
سهیلا زرین قلمی , ساناز ابراهیمی جم, علی گنجلو Predictive modeling of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus acidophilus functional fermented beverage probiotic bacteria survival in quinoa-based میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند شماره 4 (1) (1397/03/03) صفحات 34-45
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 33.
Firoozeh Bazrafkan, Soheila Zaringhalami, ALI GANJLOO Evaluation of Bioactive Compounds of White mahaleb Juice پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 14 (2018-04-06) PP. 81-92
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 32.
مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی Assessment of pea pod polysaccharides effect on stability and flow behavior of oil-in-water emulsion علوم و صنایع غذایی ایران شماره 74 (1397/01/15) صفحات 251-261
|
علمی-پژوهشی معتبر | 31.
کافیه بیگزاده اشگه سو, سهیلا زرین قلمی Effect of honey and distilled mint addition on quality and sensory characteristics and probiotic bacteria viability in functional fermented beverage based on germinated sorghum میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی- انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند شماره 4 (1396/12/25) صفحات 1-14
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 30.
Zohreh mokhtari nasrabadi, Soheila Zaringhalami, ALI GANJLOO Evaluation of Chemical, Nutritional and Antioxidant Characteristics of Roselle (Hibiscus sabdariffa L.) Seed Nutrition and food Sciences research Issue 5 (2018-01-28) PP. 43-48
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 29.
Yasaman poodi, MANDANA BIMAKR, ALI GANJLOO, Soheila Zaringhalami Intensification of bioactive compounds extraction from Feijoa (Feijoa sellowiana Berg.) leaves using ultrasonic waves FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING Issue 108 (2018-01-04) PP. 37-50
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 28.
Firoozeh Bazrafkan, Soheila Zaringhalami, ALI GANJLOO Response surface optimization of conditions for debittering of white mahlab (Prunus mahaleb L.) juice using polystyrene resins FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY Issue 26 (2017-12-24) PP. 1555-1562
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 27.
MANDANA BIMAKR, ALI GANJLOO, Soheila Zaringhalami, - Ansarian Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from Malva sylvestris leaves and its comparison with agitated bed extraction technique FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY Issue 26 (2017-12-24) PP. 1481-1490
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 26.
یاسمن پودی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی Optimization and comparative evaluation of ultrasound-assisted extraction of bioactive phenolic compounds from feijoa (Feijoa sellowiana) leaves فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 5-17 (1396/09/11) صفحات 49-64
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 25.
شیر محمدی مجید, سهیلا زرین قلمی Effect of extraction method and ultrasound on extraction efficiency and bioactive compounds of ethanolic flaxseed powder extract علوم و صنایع غذایی ایران شماره 67 (1396/06/01) صفحات 11-18
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 24.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی , الهام انصاریان Optimization of valuable bioactive compounds extraction from Mulberry leaves using agitated solvent extraction method علوم و صنایع غذایی ایران شماره 65 (1396/04/01) صفحات 343-353
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 23.
فیروزه بذرافکن, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو Effect of solvent type on bioacive compounds and antioxidant activity of White Mahlab L علوم و صنایع غذایی ایران شماره 65 (1396/04/01) صفحات 239-248
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 22.
سهیلا زرین قلمی , مینا ختائی Determination of some chemical composition of Dog Rose fruit and seed علوم و صنایع غذایی ایران شماره 64 (1396/03/30) صفحات 1-8
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 21.
عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی مدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 15 (1396/03/07) صفحات 25-37
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 20.
مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی Effect of ultrasound on extraction of polysaccharides from green pea pod علوم و صنایع غذایی ایران شماره 63 (1396/02/01) صفحات 199-208
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 19.
علی ایزدی کندازی, سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو Production of rice based functional fermented beverage contain honey natural sweetener علوم و صنایع غذایی ایران شماره 62 (1396/01/15) صفحات 201-214
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 18.
علیرضا فتوت, محسن لبافی, سهیلا زرین قلمی Heavy Metals’ Measurement in Some Edible Vegetables of Farms around Zanjan City Using Novel Inductively Coupled Plasma Spectrophotometer Technique علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران شماره 4 (1395/10/01) صفحات 107-116
|
17.
Maryam jalili safarian, ALI GANJLOO, MANDANA BIMAKR, Soheila Zaringhalami Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction, Preliminary Characterization and In Vitro Antioxidant Activity of Polysaccharides from Green Pea Pods Foods Issue 5 (2016-11-28) PP. 1-15
| |
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 16.
سیمین حق نظری, سهیلا زرین قلمی Qualitative features of yeast used in Zanjan's bakeries علوم و صنایع غذایی ایران شماره 58 (1395/08/30) صفحات 31-45
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 15.
شیر محمدی مجید, صدیف آزادمرد دمیرچی, سهیلا زرین قلمی Feasibility of Formulation Functional Mayonnaise with Incorporating Flaxseed Powder علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران شماره 10 (1394/07/15) صفحات 57-66
|
علمی-پژوهشی Scopus | 14.
Soheila Zaringhalami, Mariv Ebrahimi, Zahra Piravi, ALI GANJLOO Effects of cultivar and ripening stage of Iranian olive fruit on bioactive compounds and antioxidant activity of its virgin oil International Food Research Journal Issue 22(5) (2015-08-06) PP. 1961-1967
|
علمی-ترویجی با هیات تحریریه | 13.
سید مصطفی حسینی, سهیلا زرین قلمی Improving of barbari bread shelf-life by dough formulation and bread packaging modification ماهنامه صنعت آرد و غذا شماره 71 (1392/08/15) صفحات 36-37
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 12.
سهیلا زرین قلمی , سیمین حق نظری Evaluation of some effevtive factors on traditional bread wastage in zanjan علوم و صنایع غذایی ایران شماره 10 (1392/07/01) صفحات 37-45
|
سایر با هیات تحریریه | 11.
سهیلا زرین قلمی , مینا خازنی اسکویی Applications, benefits and safety of nanotechnology in the food industry ماهنامه صنعت آرد و نان شماره 67 (1392/03/10) صفحات 40-42
|
علمی-پژوهشی None ISI | 10.
Mohammad Ali sahari, Soheila Zaringhalami, Mohsen Barzegar, Zohreh Hamidi Fat Bloom and Polymorphism in Chocolate Prepared with Modified Tea Seed Oil Journal of Tea science Research Issue 3 (2013-02-06) PP. 1-6
|
سایر با هیات تحریریه | 9.
سهیلا زرین قلمی , مریم جلیل صفریان Firtifacation of bread making flour ماهنامه صنعت آرد و نان شماره 64 (1391/11/10) صفحات 24-27
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 8.
محمد علی سحری, سهیلا زرین قلمی , مرتضی ستاری Evaluation of antibacterial effect of annatto (norbixin)against several pathogenic bacteria علوم و صنایع غذایی ایران شماره 35 (1391/06/09) صفحات 17-23
|
سایر با هیات تحریریه | 7.
سهیلا زرین قلمی Evaluation of factors affecting the quality and nutritional value of gluten free breads ماهنامه صنعت آرد و نان شماره 57 (1391/04/08) صفحات 34-57
|
علمی-پژوهشی None ISI | 6.
Soheila Zaringhalami, Mohammad Ali sahari, Mohsen Barzegar, Zohreh Hamidi Comparison of Chemical and Enzymatic Interesterification of Tea Seed Oil for the Production of Cocoa Butter Replacer Current Nutrition & Food Science Issue 8(2) (2012-05-02) PP. 86-90
|
علمی-پژوهشی None ISI | 5.
Soheila Zaringhalami, Mohammad Ali sahari, Mohsen Barzegar, Zohreh Hamidi Production of Cocoa Butter Replacer by Dry Fractionation, Partial Hydrogenation, Chemical and Enzymatic Interesterification of Tea Seed Oil Food and Nutrition Science Issue 3 (2012-02-15) PP. 184-189
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 4.
لیلا نمازی, محمد علی سحری, سهیلا زرین قلمی , کیاندخت قناتی possibility of functional oil formulation from w-3 and w-6 from cotton and safflower..... فصلنامه گیاهان دارویی شماره 40 (1390/09/07) صفحات 145-159
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 3.
Soheila Zaringhalami, Mohammad Ali sahari, Mohsen Barzegar, Zohreh Hamidi Changes in oil content chemical properties fatty acid composition and triacylglycerol species of tea seed oil during maturity period INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY Issue 35 (2011-06-15) PP. 1161-1169
|
2.
سهیلا زرین قلمی , محمد علی سحری, محسن برزگر, حمیدی اصفهانی زهره -- علوم و صنایع غذایی ایران شماره 2 (1389/05/15) صفحات 8-17
| |
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 1.
Soheila Zaringhalami, Mohammad Ali sahari, Mohsen Barzegar, Zohreh Hamidi Enzymatically modified tea seed oil as cocoa butter replacer in dark chocolate INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY Issue 45 (2010-06-15) PP. 540-545
|
Presentations in Seminars & Conferences | |
ملی معتبر |
29. Sara Borghei, Soheila Zaringhalami, - farahoudi, Zandi Mohsen, - - Investigation of probiotic protein bars effects on health - دانشگاه علوم پزشکی ارومیه, ارومیه, 2023-10-18 - 2023-10-19 |
بینالمللی |
28. Soheila Zaringhalami, ALI GANJLOO, MANDANA BIMAKR Iranian Walnut (Juglans regia L.) Green Husk as a Source of Functional Compounds: Effect of Extracting Solvents on its Antioxidant and Antibacterial Activities International conference on agriculture science, Environment, Urban and Rural Development دانشگاه جورجیا (گرجستان), Georgia, 2020-07-17 - 2020-07-17 |
بینالمللی |
27. عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی بررسی اثر حلالهای مختلف بر راندمان استخراج و فعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
ملی معتبر |
26. Somayeh Jafari, Soheila Zaringhalami, Sajjad valinezhad Effect of preservation methods on antioxidant properties -- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19 |
ملی معتبر |
25. Sajjad valinezhad, Soheila Zaringhalami The use of food wastes -- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19 |
ملی معتبر |
24. Maryam jalili safarian, Soheila Zaringhalami Study of antioxidant properties of Maillard reaction products -- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19 |
ملی معتبر |
23. Ali Izadi Kandazi, Soheila Zaringhalami, Firoozeh Bazrafkan Application of natural antimicrobial compunds in food preservation -- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 2015-02-18 - 2015-02-19 |
ملی معتبر |
22. - -, Mohsen labafi, Soheila Zaringhalami Heavy metal contamination of different herbs and spices -- دانشگاه تهران, تهران, 2014-11-22 - 2014-11-22 |
ملی معتبر |
21. شیر محمدی مجید, سهیلا زرین قلمی , مرتضوی سید حمید Assessment effects of extraction method and ultrasound treatment on extraction efficiency and phenolic compounds yield of flax seed ethanolic extract کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, گرگان, 1393/06/08 - 1393/06/09 |
ملی معتبر |
20. علیرضا فتوت, سهیلا زرین قلمی , زهرا امام جمعه An overview of the basic aspects of food preservation byHurdle technology کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه گرگان, گرگان, 1393/06/08 - 1393/06/09 |
ملی معتبر |
19. وحیده قهرمانپور, افشین توکلی زانیانی, رضا فتوت, جعفر نیکبخت, سهیلا زرین قلمی Effect of sowing date on water use efficiency in spring safflower cultivars کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران موسسه تحقیقات اصلاح و نهال بذر, کرج, 1393/06/04 - 1393/06/06 |
ملی معتبر |
18. Izadi Kandazi ali, Soheila Zaringhalami Evaluation of cereals bioactive compounds for the production and development of functional foods -- پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان, زابل, 2014-07-16 - 2014-07-22 |
ملی معتبر |
17. Zahra Hamedani, Gholam REza Mojarradi, Ali Shams, Soheila Zaringhalami Raisins’ maintenance operation and its’ common packing - پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی, مشهد, 2014-04-30 - 2014-05-01 |
ملی معتبر |
16. Zahra Hamedani, Gholam REza Mojarradi, Ali Shams, Soheila Zaringhalami Comparative study of traditional and modern methods of preparation of Raisin - پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی, مشهد, 2014-04-30 - 2014-05-01 |
ملی معتبر |
15. غلامرضا مجردی, زهرا همدانی, علی شمس, سهیلا زرین قلمی , جهانبخش رسول The waste reducing Strategies and optimization of preparation of Raisin کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه شیراز , شیراز, 1392/08/07 - 1392/08/09 |
ملی معتبر |
14. غلامرضا مجردی, زهرا همدانی, علی شمس, سهیلا زرین قلمی , جهانبخش رسول The solar dryers as a new method for high quality preparation of Raisin کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه شیراز , شیراز, 1392/08/07 - 1392/08/09 |
ملی معتبر |
13. مینا ختائی, سید نجم الدین مرتضوی, سهیلا زرین قلمی , زهرا موذنی -- کنگره علوم باغبانی ایران دانشگاه بوعلی همدان, همدان, 1392/06/04 - 1392/06/06 |
ملی معتبر |
12. سهیلا زرین قلمی , مینا خازنی اسکویی Quality and safety assessment of nanotechnology in food packaging کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی بیارستان امام خمینی, تهران, 1391/11/30 - 1391/11/30 |
ملی معتبر |
11. سهیلا زرین قلمی , مینا خازنی اسکویی Health and nutritional properties assessment of organic products کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی بیارستان امام خمینی, تهران, 1391/11/30 - 1391/11/30 |
ملی معتبر |
10. سهیلا زرین قلمی , فائزه صادقی Study of risks residue of aflatoxin and their assessment and control methods کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی بیمارستان قریب, تهران, 1391/11/30 - 1391/11/30 |
ملی معتبر |
9. سهیلا زرین قلمی , یاسمن عباسی Study of antibiotics residue and their control and assessment methods in milk کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی بیمارستان قریب, تهران, 1391/11/30 - 1391/11/30 |
ملی معتبر |
8. سهیلا زرین قلمی , سمیه پرویزی Study of risks residue of heavy metals and their assessment prevention....... کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی بیمارستان قریب, تهران, 1391/11/30 - 1391/11/30 |
سایر |
7. سهیلا زرین قلمی , مینا خازنی اسکویی A review of antibiotic resistance and methods of Salmonella pollution control in poultry products کنفرانس علمی تخصصی صنعت طیور کشور تالار ائمه قم, قم, 1391/11/27 - 1391/11/27 |
ملی معتبر |
6. مریم ابراهیمی, سهیلا زرین قلمی Application of nano antioxidants in food science همایش بهداشت و ایمنی غذا دانشگاه شیراز, شیراز, 1391/08/25 - 1391/08/25 |
ملی معتبر |
5. سهیلا زرین قلمی , مینا خازنی اسکویی Evaluation of some pollutants and chemical residues effect on food hygiene and safety همایش بهداشت و ایمنی غذا دانشگاه شیراز, شیراز, 1391/08/25 - 1391/08/25 |
ملی معتبر |
4. سهیلا زرین قلمی , مینا خازنی اسکویی Study of some applications of fiber and pectin from sugar beet pulp in the food industry سمینار سالانه کارخانه های قند و شکر ایران تالار گردهمایی شکر, مشهد, 1391/02/27 - 1391/02/28 |
ملی معتبر |
3. مریم ابراهیمی, سهیلا زرین قلمی Study of pathogenic and non pathogenic bacteria in some traditional Iranian cheeses کنگره ملی گاو شیری لبنیات و صنایع وابسته سازمان نظام دامپزشکی استان قم, قم, 1390/11/28 - 1390/11/28 |
ملی معتبر |
2. سهیلا زرین قلمی , محمد علی سحری, محسن برزگر, زهره حمیدی compared enzymatic esterification new method with other reform processes in production of cocoa butter replacer from , tea seed oil کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی دانشگاه زنجان, زنجان, 1390/11/28 - 1390/06/20 |
بینالمللی |
1. لیلا نمازی, محمد علی سحری, سهیلا زرین قلمی , کیاندخت قناتی Extraction and formulation of n-3+n-6 blend oils from vegetable sources (flax and sufflower seeds) کنگره بهداشت غذا تهران, تهران, 1390/02/02 - 1390/02/03 |